365 dagen winter: alles over de wintersport
freezingcold
 

Informatie over Fusch

Het weer in Fusch: Het is nu 1 °C

Sneeuwhoogte

Op de berg ligt cm sneeuw en in het dal ligt cm sneeuw.

Freezingcold.nl brengt u binnenkort meer informatie over de wintersportplaats Fusch.

All-in vakantie

(bron:Telegraaf) All-inclusive vakanties draaien vaak uit op een teleurstelling. Op de reisbeoordelingswebsite zoover.nl geeft 34% van de bezoekers de all-in accommodatie een dikke onvoldoende voor de prijs-kwaliteitverhouding.

Ondanks dat blijkt dat steeds meer Nederlanders hun wintersport all-in boeken (reis, skihuur, skipas, overnachtingen, eten). Vermoedelijk zijn de bezwaren minder van toepassing op wintersportvakanties dan op zomervakanties. De gegevens zijn gebaseerd op ervaring van Zoover.nl

Wintersportforum

forum apres ski

Op zoek naar een pension of chalet? Wil je ervaringen van anderen horen of heb je ervaringen met de apres ski in deze wintersportplaats? Deel ze dan met anderen, bespreek het op het wintersportforum.

Sneeuwweetjes

Klimatologisch is weinig bekend over sneeuw. In vorige eeuwen kwam men niet op het idee een liniaal in de sneeuw te steken en pas halverwege de vorige eeuw begonnen de weerkundigen met het aanleggen van reeksen met sneeuwmetingen. In dagboeken uit de zeventiende en achttiende eeuw wordt wel vermeld of er sneeuw is gevallen en of dat veel was maar indertijd gaf sneeuw voor de samenleving veel minder problemen dan met het drukke verkeer tegenwoordig. Paard en slee waren vroeger ideaal om een weg te banen door de sneeuw en de grootste problemen ontstonden pas als de sneeuw ging smelten. Juist op de modderige wegen was er geen doorkomen aan. Meer sneeuwweetjes op de website van het KNMI.

Kaart omgeving Fusch

Gegevens (sneeuwhoogten, temperatuur, etc)

We kunnen niet garanderen dat de gegevens op de pagina juist zijn, en u kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van de pagina, waaronder o.a. de sneeuwhoogtes en weerinformatie.

wintersport

wintersport.nl

wintersport links

International snow reports for ski areas and ski resorts can be found on freezingcold.net

wintersportplaats: Fusch